Raamatus on toodud immuunsust tugevdavad retseptid.
Vaktsineerimisel ma pole siiani "osalenud". Õnneks on mul olnud sõbrannasid, meditsiinharidusega, kellelt saan asjakohast nõu küsida ja kelle jutt mind on "päästnud"!!!! :)
Sellest raamatust saan mõtetele veelgi kinnitust.
Ja-peaksin tutvuma jällegi (ammu tutvutud ja unustatud) homöopaatiaga!!!
"PÄÄSTERÕNGAD":
-Orgaaniliselt kasvatatud aedviljade söömine
-Rohke vee joomine
-Värske aedviljamahla joomine
-Tervislike rasvade söömine (omega3-6 ja 9). KANEPISEEMNEÕLI!!!! 1 spl päevas.
Või: LINASEEMNEõli.
-Suhkru vältimine.
-Transrasvhapete vältimine st hüdrogeenitud taimsed rasvad. (Lugeda toidukaupade koostist, mida teen pidevalt.... ja kahjuks peab seda ikka edasi tegema kui lähed n tavapoodi).
-Pastöriseeritud piim polegi meie sõber vaid VAENLANE.
-Puuviljamahla VÄLTIDA-sisaldab (üllatus ÜLLATUS) suhkruid ja (VEEL SUUREM ÜLLATUS) - hallitust. ((( JA: suhkur ja hallitus pärsivad immuunsüsteemi!!!!!
-Vältida sealiha.
-Vältida töödeldud liha - soolatud kuivatataud liha, eriti peekon, vorst, salaami, sink ,hot dog, konservliha. Hakklihatoodetes võivad olla saastavad bakterid.
-Kohalike puuviljade söömine. Rosinaid mitte süüa (ÜSNA kurvastav avastus). Põhjus: KÕRGE SUHKRUsisaldus. Mida kõrgem suhkru, seda kõrgem ka hallitusesisaldus. :(((
-Karploomi vältida. homaar, krabi, krevett on raisasööjad, sageli saastatud bakterite ja viirustega, mis võivad immuunsust pärssida.
-Kasutage meresoola.
-Vältige mikrolaineahju.
IMmuunsusttõstavad toiduisandid:
A_VITAMIIN.
TERNESPIIM.
PROBIOOTIKUMID.
ARABINOGALAKTAAN (taimedes, porgand rõigas aeduba pirn nisu tomat, lehisepuu, päevakübar).
Lisaks on veel raamatu lõpus mitmeid retsepte. )))
Suhkru teemal: http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM
ReplyDelete